حجت الاسلام و المسلمین عبدالامیر خطاط، مدیر مدرسه علمیه امام صادق اصفهان و دبیر اجرایی این همایش در گفت و گو با خبرنگار حوزه دراصفهان از برگزاری همایش تجلیل از آیت الله طیب در دهم اردیبهشت ماه خبرداد.
وی ابراز داشت: مدیریت مدرسه علمیه امام صادق (ع)، در صدد است از بزرگانی که در این مدرسه تحصیل یا تدریس داشته اند تجلیل کند، تا علاوه بر قدردانی از این بزرگان، الگوهای علمی و معنوی به جامعه معرفی شوند.
دبیر اجرایی این همایش گفت: برگزاری مراسم گرامی داشت علما و اندیشمندان دینی به نوعی ترویج و تعظیم شعائر دینی است و به نشر و گسترش فرهنگ معنویت و روحانیت کمک موثری می کند.
وی افزود: شخصیت های بزرگی مانند ایشان الگوهای عملی در زندگی هستند که اگر افراد مختلف جامعه به ویژه جوانان با آنها آشنا شوند می توانند مسیر درست زندگی را یافته و در راه رشد و تعالی معنوی گام بردارند.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالامیر خطاط با اشاره به اینکه در سال ۹۲، همایش بزرگداشت آیت الله خراسانی به عنوان احیا کننده مدرسه علمیه امام صادق (ع) برگزار شد، افزود: همایش بزرگداشت آیت الله سیدعبدالحسین طیب نیز روز چهارشنبه دهم اردیبهشت ماه جاری در مدرسه علمیه امام صادق (ع) واقع در خیابان چهارباغ عباسی اصفهان برگزار می شود.
مدیر مدرسه علمیه امام صادق (ع) گفت: این همایش با قرائت پیام آیت الله العظمی مظاهری، رییس حوزه علمیه اصفهان و با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی برگزار می شود.
دبیر اجرایی همایش آیت الله سیدعبدالحسین طیب یادآور شد: در حاشیه این همایش نیز از چاپ جدید تفسیر "اطیب البیان" نوشته این عالم بزرگوار رونمایی می شود.
مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) گفت: علما و مراجع در انتقال ارزشهای اسلامی و شیعی در جامعه دارای جایگاه والایی هستند و بسیاری از مفاهیم دینی از طریق علمای دین به مردم منتقل شده است.
وی بیان داشت: در سال آینده نیز همایش بزرگداشت آیت الله ادیب در مدرسه علمیه امام صادق (ع) برگزار خواهدشد .
آیت الله حاج سید عبدالحسین طیب فرزند سید محمد تقی طیب اصفهانی درسال 1310 ه.ق متولدشده و نزد اساتیدی چون آخوند زمره، سید احمد خوانساری، شیخ حسن یزدی، اسداله قمشه ای حکیم تلمذ کرده است.
این عالم ربانی در محضر آقا میرمحمد صادق مدرس و مرحوم محمد تقی مدرسی خارج فقه و اصول و در محضر آیت الله آقا سید محمد باقر درچه ای 11 سال فقه و اصول را آموخت که ماحصل این 11 سال تلاش نائل آمدن به درجه اجتهاد و تأثیر پذیری از شخصیت آن بزرگوار بود.
گفتنی است، تفسیر قرآن کریم در 14 جلد به نام ا طیب البیان، دیگر کلم الطیب فی العقائد سه جلد، کتاب العمل الصالح فی العقائد ومعانی الکبار از تألیفات ایت الله طیب است.